Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a Garnier Sensation...

Milyen a Garnier Sensation jeges gesztenye árnyalatú festéke?

Figyelt kérdés
Olyan lesz a színe, mint a dobozon?
2012. szept. 15. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel az árnyalattal épp nem volt dolgom,de az opálszőkével jól megszívtam,kb.három árnyalattal sötétebb lett,pedig kiszőkített hajra kentem rá,tehát számíts arra,hogy sötétebb lesz,kb.sötétbarna.
2012. szept. 18. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Na,mi van,nem kell a válasz? Legalább annyit bökj ide,hogy hö,vagy bú...ennyit még a tehén is tud,ha hazamegy a legelőről:)))
2012. szept. 21. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:
De persze, hogy kell a válasz, csak még nem szerettem volna megköszönni, amíg nem jön több válasz, mert, ha megköszönöm, akkor utána már senki sem ír, akkor szándékoztam megköszönni, ha választ kapok a kérdésemre. Egyébként köszönöm neked, de nekem pontosan erről az árnyalatról kellene vélemény, mert én is használom az egyik árnyalatát és nekem maximálisan bevált, csak színt szeretnék váltani. Neked vszínűleg azért lett sötétebb, mert világosabb volt a hajad az ajánlottnál, én is jártam már így...
2012. szept. 21. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az igaz,amúgy jókat hallottam az általad említett árnyalatról,sok sikert hozzá:)
2012. szept. 22. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!