Vettem ma 2 fajta festéket. Az egyik garnier mahagoni, a másik palette sötét gesztenye. Ezeket ha összekeverem szép szint kapok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 13:42
2/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a színe milyen lesz de hogy tele lesz rákkeltő anyaggal az biztos. Emberek mikor juttok már el oda hogy elolvassátok mit kentek magatokra?
Jó tudom manapság minden rákkeltő, de azt is tudom hogy az utóbbi időben hatványozottan(!) emelkedett a világon mindenütt a betegek száma. Á de biztos nincs összefüggés....ezek között meg aközt hogy ma minden 3-ik embernek van rákos ismerőse.
3/11 A kérdező kommentje:
mi van?szerintem nem én vok az egyetlen aki festi a haját.én csak a szin kérdeztem,de mindegy mert már kész és szép szine van,bár még vizes a hajam.
2010. máj. 6. 14:10
4/11 anonim válasza:
20 perce se írtad ki a kérdést és már kész is?összekeverve befestve,és lemosva!:):) te egy szuper men vagy gyere hozzám is !
5/11 A kérdező kommentje:
neked meddig tart egy hajfestés?
2010. máj. 6. 14:23
6/11 A kérdező kommentje:
DE akkor már rajta volt a festék,
2010. máj. 6. 14:25
7/11 anonim válasza:
hát nem 30 perc cakk um pakk az biztos bár függ attól is milyen hosszú a hajad!de 30 percet csak rajta kell hagyni nem?
8/11 A kérdező kommentje:
ez 25-öt irt.de jo lett.
2010. máj. 6. 14:26
9/11 anonim válasza:
ja az más akkor minek kérdezed ugyis pár perc és megtudtad:)
10/11 A kérdező kommentje:
mert nagyon ráérek!!!!!!!!
2010. máj. 6. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!