Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen pozitív tapasztalatod...

Milyen pozitív tapasztalatod van a Garnier Skin Naturals Pure 3in1bennel (Arclemosó, bőrradírozó, maszk)?

Figyelt kérdés
Ma vettem közelünkbe a Dmbe és olvastam ugyan utána, de nem lettem okosabb. Mindent amit megosztanál ezzel kapcsolatba és fontos lenne számomra írd le.(Fikázó kritikától mellőzzetek) Köszönöm

2012. szept. 4. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt pozitív tapasztalatom. Kiszárította a bőröm nagyon és nem javított a mitesszereimen semmit.
2012. szept. 4. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Kitisztítja a (tág)pórusokat meg jól leszedi a sminket is, de mivel szárított nagyon nem használom. Inkább maradok a CV Young 3in1-nál, az ugyanez, csak nem szárítja a bőrömet, és az illata is jobb.
2012. szept. 5. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!