Hogyan tüntessem el a pattanásokat?
Szia!
Kicsit érdekesen fog hangzani, de nekem bevált ez a módszer, és van is benne logika.
Tehát, az a lényege, hogy az arcbőrön felhalmozódnak zsírok, por meg minden más is, amit a nap elején és végén érdemes eltüntetni, hogy a pórusaid lélegezhessenek. Ehhez sokan a szappan javasolják, merthogy az szárít. DE az igazság az, ha szappannal szárítod a bőröd, akkor az csak még több zsírt fog termelni, mert úgy érzi, hogy kiszárad. EZÉRT kipróbáltam a következőt, és használt:
-Tegyél pár csepp olajat a kezedre (pl olivaolaj, szőlőmagolaj stb.)
-Dörzsöld át vele az arcod!
-Egy törölközőt vagy valami rongyot, amit majd csak erre fogsz használni, vizezz be meleg vízzel, és tedd az olajos arcodra!
-Hagyd magad "párologni" néhány percig!
-Töröld le az arcod, és aztán mosd le tiszta vízzel!
Ennyi az egész :)
Remélem beválik, nekem nagyon bejött! :)
Helló .előszőr is a pattanásokat nem kivűlről gyógyitjuk vagy tüntetjük hanem belülről és azt nem lehet olyan hamar hanem heteken/hónapokon még akár éveken át . És ezt egy másabb-fajta diétával is lehet kezelni . mint például : Minden nap nagyon sok vízet kell inni ,hogy a baktériumokat és a zsiradékot szállítja ki a szervezetből. nagyon sok gyümölcsöt és zőldséket kell fogyasztani *minden nap* . Abba kéne hagyni a hüsítőt meg a rengeteg édességet ,mert sok olyas valami kerül a szervezetbe ami nem jól hat föleg a kamasz/Teen korban. főleg ezek miatt jönnek elő a pattanások. Többet kell kint ülni a levegőn mint bent a négy fal közt ;) .
Ne használj krémeket, csak pénz kidobás .nem életed halálig tünteti el hanem cak leszárítja vagy össze huzza .de az csak ott van. ezért ajánlódtam a diétát ha egész életed végéig szeretnél szabadulni tölle .
Ajánlanám még azt is ,hogy citrom lével kenegesd be a pattanásokat és hagyd ott .majd rá 1 órára mosd le .ezt is minden nap ajánlatos. meg a só-szappan is elégé jó. kinek mi segít .
remélem ezek közül segít valami. és ha nem .ez van. *és ha nem értelmes amit írtam sajnálom de modern analfabéta vagyok*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!