Hogy tüntessem el a hátamról a pattanásokat?
(az Aknesol csak az arcomom használt)
15/L
Gratula első, így leszel majd szép heges és foltos...én a helyedben nem dicsekednék ezzel.
Kérdező, csak annyit tudok mondani, hogy menj el bőrgyógyászhoz, és ne kövesd az első tanácsát!
én is '%L vagyok és nekem is pattanásos a hátam...de tényleg grat az első válaszolónak XD ezt meg ne próbáld :D tiszta heg lesz ami sok-sok év alatt TALÁN eltűnik
tudom, hogy nehéz megállni, de ha lehet ne vakargasd...ha nagyon nagyon sok gyulladt van, akkor menj egy bőrgyógyászhoz..(ne kórházba ahol a TB támogatja) mert ott basznak rá...menj el maszekhoz és inkábbb hagyj ott 5000 Ft-ot de akkor szép lesz a hátad...van egy antibiotikum, a Roacuttan...nekem ezt írták fel maszekon, fél évig kell szedni..de nyáron nemm szedheted és nagyon erős hatóanyagai vannak ezért vigyázni kell vele..mellesleg rengeteg folyadékot kell inni mellé mert szárítja a bőrt...de mindezek mellett ez volt az egyetlen hatásos dolog...vagy 10× voltam már SZTK-ban, stb, és mindenhol csak ócska krémeket írogattak fel... semmit se használnak...ha sok gyulladt van, akkor antibiotikum kell...de ezeket csak bőrgyógyász írhatja fel, szóval ha mmár olyan a hátad hogy nem emrsz toppot venni, akkor add be a dokinak, hogy pl. tesódnak is tök olyan a bőre mint neked és neki az segített...akkor tuti siker :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!