Mikor kell elkezdenem?
Decemberre szeretnék szép barna lenni, mikor kezdjek el szoliba járni, heti hányszor és hány percre érdemes, ha gyakrabban járok?
(néha szoktam járni /9percre/,de nem rendszeresen, egyébként kreol a bőrtípusom,de ettől eltekintve télre azért nem ártana egy kis szín)
Előre is köszi a segítséget! :)
Szerintem ne járj szoliba, mert iszonyú egészségtelen.
Nyáron kellett volna barnulni. Ha ezekben a napkban kifekszel a napra, még nem olyan késő, barnulhatsz egy kicsit.
Szia!
Szerintem olyan stúdiót válassz ahol van EU 0,3 mas csokicsöves gép, mert ez kevésbé ártalmas a bőrödre nézve és sokkal természetesebb barna bőrszínt érsz el vele. Senki nem mondja meg, hogy az amit elérsz szín az szolitól van :)
Szerintem elkezdhetsz már most járni és heti 1-2 alkalom elég. A perc attól is függ mikor volt a cső kicserélve, ilyen jellegű tájékoztatást a pultos lánytól kaphatsz. Amúgy meg egy 9-15 percet javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!