25 éves vagyok. Érdemes elkezdenem szemránckrémet használni megelőzés céljából?
Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 21:11
1/8 anonim válasza:
Ártani nem fog. Szerintem ha már kialakulnak a ráncok, kenheti az ember akármivel... akkor inkább a megelőzés.
2/8 anonim válasza:
szia én is 25éves vagyok és én is használom, úgyhogy bátran:-)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) És melyiket használod/ajánlod?
2008. szept. 20. 22:08
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én azt hallottam, hogy a Dobó Kata nyilatkozott egy interjúban, hogy neki azért ilyen szép még mindig a bőre, mert 18 éves kora óta használ szemránckrémet. Szóval nyugodtan használd, ártani nem árthat!
5/8 anonim válasza:
25 éves kortól leáll azoknak az anyagoknak a termelődése, amiktől addig feszes és sima volt a bőr. Pl. innentől nem termelődik azt hiszem Q10. Sok Q10-es krém is van bőrtípusnak megfelelő, valamint kozmetikus is be tudja juttatni, ő tud adni otthonra is krémet. (pl. Gigi)
6/8 anonim válasza:
Valami lightosat már használhatsz :) Lassan betöltöm a 20at és elgondolkoztam rajta, hogy én is használhatnél lassan ilyesmit. Ártani biztos nem árt. (avon tanácsadónő vagyok és kozmetikusnak tanulok)
7/8 anonim válasza:
nekem a kozmetikusom Solitent-et használ, azt hiszem ez a neve. Semmi extra márka, de nagyon jó. Rendszeres használat után semmi apró ránc, csak én lusta vagyok és hetente 2szer használom kb. Persze az elején a lelkesedés miatt kentem rendesen:-) 7-800ft körül van és tényleg jó. Igaz vettem a kozmetikustól egy olyan emulziót amit ha felkensz a bőrre, akkor minden krém jobban beszívódik, vagyis a hatóanyagai jobban érvényesülnek. Vagy vmi ilyesmit mondott a csaj. De sztem a drága 2-3000ft-os krémeknek semmi értelme. Olyat sztem ne vegyél. Ott úgyis csak a nevet kell megfizetni, és lehet semmit nem ér. Mint a páromnak a Loreal.
8/8 anonim válasza:
Ráncok megelőzésére haszáld ezt:(olcsó és nagyon hatásos): sima hidratáló krémbe keverjél bele szőlőlevet amit te pacsarsz ki, és egy kicsi mézet és már kész is van. hagyd hatni az arcodon 15 20 percig és most le.Csak vigyázz azzal hogy ne tegyél bele sok mézet mert az kiszrítja a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!