Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mióta van jóga egy tanárnak a...

Mióta van jóga egy tanárnak a diákját baszogatni mert van piercingje meg tetkója?

Figyelt kérdés

Az osztályfönököm állandóan beszologat mert van tetkom a kezemen meg szem pc?Már párszor mondtam anyumnak menjen be és mondja meg neki hogy semmi közze hozzá bement és azt mondta ez nem olyan iskola ahol ez megengedett dehát ez csak éretségizős szakmunkás iskola?

18/F

2012. szept. 3. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es!

Köszi! Igazán jól esett.

Én márcsak ilyen vagyok.

A számomra komolytalan kérdéseket poénra veszem, a komolyakról viszont a legkomolyabban kifejtem a véleményem.

Na, az előbbi miatt nem is lesz túl magas a válaszaim hasznossága, de nem is azért csinálom. Jó néhány válaszomat már ki is moderálták. Nem mindenkinek tetszik a csipkelődős stílusom. De ez nem különösen érdekel.

2012. szept. 4. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Ezzel a dologgal én sem vagyok kibékülve. Én egy olyan iskolában kezdtem a szakiskolát, ahol nem szóltak a piercingek miatt. Csináltattam is néhányat.

Majd iskolát váltottam mert költöztünk. Első nap közölte velem az osztályfőnök, hogy vegyem ki a vasakat a fejemből, mert a naplóval üti ki belőlem.

Gondoltam, ennek elgurult a pirula.. és hazamentem.

Otthon szóltam Apámnak, hogy a tanárnak nincs szépérzéke, és ez tettlegességig fajulhatott volna, ha nem lépek le.

Apám felállt a fotelból, kelletlenül becsoszogott az iskolába. A tanári előtt megvártuk a szünet végét, majd leszólította az osztályfőnököt.

Tudni akarta, hogy az ő ötös magatartású, szorgalmas, kitűnő tanuló kislányával milyen nézeteltérése akadhatott röpke két perc leforgása alatt.

A tanárnő közölte, hogy a piercingek nem megengedettek az iskolában.

Erre Apám: A dauer legalább ennyire ízlésromboló, mégsem verem magát képen az osztálynaplóval!

(mindezt a nyüzsgő tanári folyosó közepén, jó hangosan)

A tanárnő persze nem mert beszólni a nagy darab, tetovált apámnak, akinek vörös volt a feje a méregtől, főként hogy éppen meccsnézés közben rontottam rá.

Mondanom sem kell, hogy másik iskolába íratott át Apám, méghozzá úgy, hogy már beíratáskor közölte az igazgatóval, hogy van pár piercingem, de ez nem befolyásolja sem a magatartásomat, se a tanulmányi eredményeimet.

Engem úgy neveltek, hogy a hajunk, a ruhánk, az ékszereink: külsőségek. Megmutatnak valamit az ízlésünkből, a lelki világunkból, de ebből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket a személyiségre.

És a piercinges kamaszok mivel rosszabbak, mint a ribancnak maszkírozott tinilányok?

2012. szept. 4. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval! És kösz sztorit. Magam részéről egy sokat tapasztalt, 56 éves örökifjú vagyok. Soha nem vágytam tetoválásra, piercingre, fülbevalóra, mert az nem én stílusom. De soha nem ítélnék meg senkit külsőségek alapján. Mindenki úgy érezze jól magát a saját bőrében, ahogy épp neki tetszik. Én meg nudista vagyok, amit sokan nem értenek. Pedig sokkal boldogabb lenne a világ, ha elfogadnánk a sokszínűséget és senkit nem akarnánk a saját normáink szerint a saját ronda pofánkra, akarom mondani a saját képünkre formálni.

Örülök, hogy virtuálisan találkoztunk.

Üdv.: Alex Johns

2012. szept. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!