Mióta van jóga egy tanárnak a diákját baszogatni mert
van piercingje meg tetkója?
Figyelt kérdés
Az osztályfönököm állandóan beszologat mert van tetkom a kezemen meg szem pc?Már párszor mondtam anyumnak menjen be és mondja meg neki hogy semmi közze hozzá bement és azt mondta ez nem olyan iskola ahol ez megengedett dehát ez csak éretségizős szakmunkás iskola?
Bizonyára azóta, mióta a tanár szeret jógázni, meg nemi életet élni.
2012. szept. 3. 18:02
3/13 anonim válasza:
nekem ofőm a fültágítót kiszedette velem..
2012. szept. 3. 18:02
4/13 anonim válasza:
Ha olyan nagy fiú vagy, hogy piercinged van és tetoválásod, akkor miért anyucit küldöd be, hogy beszéljen az ofővel? :S Inkább örülj neki, hogy nem rúgnak ki emiatt a suliból, hanem csak beszólogatnak.
2012. szept. 3. 18:15
5/13 anonim válasza:
Tanulj meg írni, aztán pampogj!
Ha benne van a házirendben hogy nem lehet, akkor igen, joga van beszólni. Ha nincs írásba foglalva akkor nincs joga, ez esetben értelmesebb ha te beszélsz vele, mintsem a szüleidet küldöd.
2012. szept. 3. 18:19
6/13 anonim válasza:
Engem nem érdekelt, hogy beszólogattak a tanárok. Érettségizni szemöldök pc, ajak pc, 10es fültágító+10 fülbevalóval mentem be, ofőm majd' infarktust kapott mikor meglátott kijönni a teremből elsőnek és mondta, hogy szedjem ki őket én meg mondtam, hogy nem :D Sikeresen jó eredménnyel érettségiztem le, úgy hogy egy szigorúbb katolikus iskolából jött a bizottság elnöke... ja és lány vagyok
2012. szept. 3. 20:15
7/13 anonim válasza:
Több ilyen tanár kellene. És azok AZ idôk, amikor pofán is csaphatott volna ezért. Szégyen ahogy a mai fiatalok öltözködnek és viselkednek. Tisztelet a kivételnek.
2012. szept. 3. 21:42
8/13 anonim válasza:
#7 szerintem az a szégyen ha valakit ok nélkül pofán vernek mert az, hogy neki van pcje meg tetoválása az az ő gondja..az anyjáékon kívül senkinek semmi köze hozzá!..
2012. szept. 3. 21:47
9/13 anonim válasza:
7-eske!
Bizony, bizony! Azok a szép idők, amikor még a télapó helyett a gestapó dörömbölt az ajtón. Aztán meg az ÁVÓ!
Hol vannak már azok a szép napok? Ma már csak a maffia zörget. Meg a NAV csenget be. Az ám a pech! Ma már csak a tanárt lehet jól pofán vágni. Meg a rendőrt, hacsak el nem szalad. Főleg annak, aki kátrányos helyzetű. Na azért nem kell visszasírni Rákosi apánkat, van most helyette egy másik hasonló, aki lesöpri a padlást is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!