Mit csináljak, hogy ne töredezzen el a hajam ennyire?
Már nagyon sok mindent kipróbáltam, balzsam, zselé, kifésülőspré, hajhab, pakolások, ilyen vágás, olyan vágás, összefogva/befonva hordás, rengeteg sampont kipróbáltam, a táplálkozáson is javítottam és semmi:(
Pedig nem csavarom be, nem vasalom, egyszerűen kimosom, kifésülöm, néha hajszárítóval néha természetes módon megszárítom és ennyi.
Kb. 3 havonta festetem, ha nem 4,mert lassan nő a hajam nagyon. Majdnem a fejtetőig töredezett.
Minden fésüléskor így néz ki a csap, amikor végzek: [link]
Mit csináljak vele? Már sok fodrásznál jártam, és akármit mondtak, nem jött be:(
Nem osztogatok hajápolási tippeket, mert a leírásodból látszik, hogy tudod hogyan kell..
Én inkább csak azt szeretném leírni, hogy ne felejtsd el, hogy nem mindenkinek nő meg olyan hosszúságúra a haja, amilyenre szeretné. Nem mindenkinek van gyönyörű, mesébe illó hajzuhataga... :( Sajnos vannak olyanok, akik bármit csinálhatnak a hajukkal nem lesz szebb, mert genetikailag ilyen hajat adott nekik a jó isten. Egyszerűen így születtek. Ki lehet hozni belőle a legjobbat, a maximumot, de csodákat nem lehet várni. Egy vékony szálú, töredezésre hajlamos hajat igen nehéz megnöveszteni, ha nem lehetetlen. Soha nem lesz belőle dús, vastagszálú haj. De lehet szép, fényes, ápolt.
Az a lényeg, hogy megtaláljuk a hajtípusunkhoz a megfelelő hosszúságot, ápoljuk minél jobban, ha lehet ne festessük, ne használjunk túl sok kencét, hajvasalót, és próbáljuk meg elfogadni amink van. :(
Ápolás és beletörődés...ennyi.
Köszönöm a válaszokat! Holnap megyek hajvágásra, hogy megszabaduljak a nagy részétől, utána megpróbálom azt, hogy nem használok össze-vissza mindenféle kenceficét, csak keveset. Egyébként dús hajam van, szokták is mondani, amikor szárítják a fodrászok, hogy hogy lehet ennyi hajam..:D De vékonyszálú is sajnos:(
Hát, remélem a legjobbakat, lehet ezentúl nem fogom festetni.
Vitaminokat is elkezdek szedni, talán az is segít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!