Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne töredez...

Mit csináljak, hogy ne töredezzen el a hajam ennyire?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok mindent kipróbáltam, balzsam, zselé, kifésülőspré, hajhab, pakolások, ilyen vágás, olyan vágás, összefogva/befonva hordás, rengeteg sampont kipróbáltam, a táplálkozáson is javítottam és semmi:(

Pedig nem csavarom be, nem vasalom, egyszerűen kimosom, kifésülöm, néha hajszárítóval néha természetes módon megszárítom és ennyi.

Kb. 3 havonta festetem, ha nem 4,mert lassan nő a hajam nagyon. Majdnem a fejtetőig töredezett.

Minden fésüléskor így néz ki a csap, amikor végzek: [link]

Mit csináljak vele? Már sok fodrásznál jártam, és akármit mondtak, nem jött be:(

2012. szept. 3. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Épp ezaz,hogy sok mindent kipróbáltál,ezzel tetted tönkre. Ne tegyél rá semmi pakolást. Érdemes lenne elmenned orvoshoz, mert ez lehet belső probléma is,vagy szedj speciális vitaminokat!
2012. szept. 3. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Bánj vele óvatosan, ne használj hajgumit, inkább kontytűvel tűzd fel kontyba. Éjjelre fond be, a végére tegyél szilikon hajgumit. Havonta 1 cm-t vágass a végéből. Mosáskor használj olyan sampont, ami tartalmaz valami olajat. Mindig használj balzsamot (Pantene, Dove, Wella a legjobbak szerintem). Mosások között is használj kifésülő sprayt (Pantene Aqua Light nagyon jó), vagy hajvégápoló szérumot (Gliss kur olajosat szeretem). Vegyél egy jó minőségű fésűt vagy kefét. A fésű legyen nagy fogú, a keféből jó a vaddisznósörte, amiben hosszabb nylon szálak is vannak. Vagy van még egy speciális angol hajkefe, Tangle Teezer a neve. Nagyon jól lehet vele kibontani a hajat, nem károsítja. Persze ezek nem olcsó dolgok, pénzt és időt kell ráfordítani, hogy javuljon a helyzet. A legjobb lenne, ha nem festetnéd, és mindig magától hagynád megszáradni. Ezek sokat rontanak rajta.
2012. szept. 3. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

Nem osztogatok hajápolási tippeket, mert a leírásodból látszik, hogy tudod hogyan kell..

Én inkább csak azt szeretném leírni, hogy ne felejtsd el, hogy nem mindenkinek nő meg olyan hosszúságúra a haja, amilyenre szeretné. Nem mindenkinek van gyönyörű, mesébe illó hajzuhataga... :( Sajnos vannak olyanok, akik bármit csinálhatnak a hajukkal nem lesz szebb, mert genetikailag ilyen hajat adott nekik a jó isten. Egyszerűen így születtek. Ki lehet hozni belőle a legjobbat, a maximumot, de csodákat nem lehet várni. Egy vékony szálú, töredezésre hajlamos hajat igen nehéz megnöveszteni, ha nem lehetetlen. Soha nem lesz belőle dús, vastagszálú haj. De lehet szép, fényes, ápolt.

Az a lényeg, hogy megtaláljuk a hajtípusunkhoz a megfelelő hosszúságot, ápoljuk minél jobban, ha lehet ne festessük, ne használjunk túl sok kencét, hajvasalót, és próbáljuk meg elfogadni amink van. :(

Ápolás és beletörődés...ennyi.

2012. szept. 3. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Holnap megyek hajvágásra, hogy megszabaduljak a nagy részétől, utána megpróbálom azt, hogy nem használok össze-vissza mindenféle kenceficét, csak keveset. Egyébként dús hajam van, szokták is mondani, amikor szárítják a fodrászok, hogy hogy lehet ennyi hajam..:D De vékonyszálú is sajnos:(

Hát, remélem a legjobbakat, lehet ezentúl nem fogom festetni.

Vitaminokat is elkezdek szedni, talán az is segít valamit.

2012. szept. 3. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!