Valamit ajánlanátok hogy ne töredezzen ennyire a hajam?
Figyelt kérdés
ricinusolaj,sörélesztő,biovanne kapszula?valakinek segitett valamelyik?2012. márc. 29. 20:53
2/5 anonim válasza:
Szerintem először vágasd le a törött részeket,Balzsam,pakolással ápold, és jó az avon hajvégápoló.A ricinus olaj is és az oliva olaj is.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is elsõnek vágatni kell! Szerezz be 1 jó hajvégápoló szérumot. A fodrásztól megkérdezheted, hogy meik márkát ajánlja. A hajvégàpolótól hajad puha lesz és könnyen fésülhetõ.
4/5 anonim válasza:
Nem kell levágatni, fodrász szöveg, h le kell. Érdekes módon nekem rendbe jött a sok festés után, úgy, hogy nem használtam hajszárítót és 1 ideig hajvasalót, ill. hajgumit is el kell hagyni, mert az is töri. Ricinus, ill. shea vaj is segít.
5/5 anonim válasza:
Az Avonnak van egy hajvégápoló széruma..fantasztikus..!Nekem nagyon bevált.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!