Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olajos, zsíros a bőröm, de...

Olajos, zsíros a bőröm, de pattanásos nem vagyok. Milyen terméket tudtok ajánlani? Arcmosás után kb.2 perccel már fénylik a bőröm, szeretném ezt orvosolni.

Figyelt kérdés
A kozmetikus a Dermofil pasztát ajánlotta, ez valóban az én bőrtípusomnak megfelelő?
2012. szept. 2. 16:50
 1/8 anonim válasza:

a dermofil hűs és csípős érzetű pakolás, amit nem mindennapos haználatra ajánlanak, mert nagyon szárít. Én annak idején vettem egy tégelynyit de alig használtam.

Mattító és faggyútermelés szabályzó krémek között keresgélj, lásd: Vichy vagy Bioderma, La Rochea posay termékei között.(elég drágák sajnos)

Üdv.

2012. szept. 2. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
örülnék, ha valaki adna normális tanácsot. Én szárító terméket nem használok, mert az csak jobban zsírosítja. Csak a púder marad :S
2012. szept. 4. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és 32 vagyok, anyám 50 elmúlt, mire nem fénylett a feje!! a változókorral :S
2012. szept. 4. 21:09
 4/8 anonim válasza:
normális válaszokat akarsz? szerintem az első tök korrekt.
2012. szept. 4. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

ez a púder nagyon jó: [link]

Meg a Balea young mattító arcgélje. Én hetente szoktam himalaya herbals arcpakolást feltenni, nagyon jól kiszívja a felesleges faggyút a bőrből.

[link]

2012. szept. 5. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
köszi, az arcpakolást biztos kipróbálom!
2012. szept. 5. 12:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsot! :)
2012. szept. 5. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
megvettem a maszkot, igazi csodaszer, első használat után is, a krém sem rossz, köszönöm a tanácsot!!
2012. szept. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!