Valaki : kérdése:
Baj, ha egyszerre három dolgot használok hajmosáskor? A sampont, balzsamot, és egy fújható balzsamszerűséget, mert az véd a töredezés ellen, de a hajamat kifésülhetővé csak a balzsam teszi. Nem lesz tőle semmi baja?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 16:04
1/5 anonim válasza:
miért lenne? én is használok sampont,balzsamot, hajhabot. kivasalom,utána waxot is teszek rá néha, hogy ne szálljon.
2/5 anonim válasza:
én is sok mindent használok: sampon, balzsam, hajvég ápoló, kifésülő spray.
3/5 anonim válasza:
Ez még semmi, én használok sampont, balzsamot, hajtőemelőt, hajszérumot, hajfényspray-t.
4/5 anonim válasza:
Nem, inkább az lenne az ártalmas, ha pl. csak sampont használnál. Én használok sampont, balzsamot vagy pakolást, utána vizes hajon kókuszolajat, majd száraz hajon kifésülősprayt, másnap meg hajvégápoló szérumot. És fenék alá érő egészséges hajam van, szóval jót tesz neki. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm s válaszokat :) !
2012. szept. 5. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!