Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2-3 naponta mosok hajat....

2-3 naponta mosok hajat. Szerintetek ez túl gyakori?

Figyelt kérdés

Ilyesmi hajam van: [link]

Ha 3 napig nem mosom, már undorító zsíros lesz. Mit tudnék tenni ellene?

És ha már a hajnál tartunk:

Elég vékony szárú a hajam. Van valami búsító balzsam ellene? És a vége is töredezik. Az ellen tudtok valamit?

Elég sok bajom van, tudom :DD

2012. máj. 22. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, nem árt neki, használj olyan sampont ami zsíros hajra való!
2012. máj. 22. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
A zsíros hajra való samponnal az a baj, h szárítja a fejbőrt, amire a szervezet úgy reagál, h jobban szírosítja, mert megpróbál védekezni. Én egy ideig elviseltem, h heti 1* zsíros a hajam és a 2-3 napos hajmosásról kb 2-3 hónap alatt sikerült 4-5 naposra átállni. Am' nekem is hasonló a hajam :)
2012. máj. 22. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
én is kétnaponta mosom a hajam, évek óta, mert hasonló, mint a tied. Muszáj, hogy álljon valahogy, mert elkezd zsírosodni. Még úgy is, hogy nem zsíros hajra való sampont használok
2012. máj. 22. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
vannak dúsító hajsprayk, én ezeket használom és ettől bár nem marad olyan sima, de dúsabb lesz.
2012. máj. 22. 15:25
 5/7 Gordon Freeman ***** válasza:

Nekem is hasonló mint neked ahogy leírtad, csak rövidebb.

Hát a töredezésre sajnos a fodrászom és mindenki szerint csak egy jó megoldás létezik: Olló!

2012. máj. 23. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ami még állítólag jó ez a 'száraz' sampon(tehát víz nélkül használandó). Tehát ilyen por, és a száraz hajra kell szórni, majd kifésülni. Ezzel 1-2 napot még kibír a haj, és így el lehet érni, h szépen lassan átálljon a hajad arra, h ritkábban mosod.
2012. máj. 24. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :))
2012. jún. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!