Hány naponta mosol hajat? Akiknek rövidebb?
Régebben 2-3 naponta mostam, mert nagyon zsírosodott.
Amióta heti 2x mosom azóta nem annyira zsírosodó, ha úgy érzem néha használok két hajmosás között száraz sampont.
nem tudom miért ellenzik ennyire a gyakori hajmosás, főleg nyáron, meg melegben. két naponta mosom a hajam, mert sokkal szebb és fényesebb hajmosás után, de a 3.nap már borzasztóan néz ki szerintem, de nem is csak azért, mert bezsírosodik, hanem egyszerűen a frissen mosott haj gyönyörű szerintem. meg jó érzés, hogy tiszta, kellemes illatú, és én szegedi vagyok, szerintem ahogy mászkálok városban elég sok por is rá rakódik.
a "sok" hajmosástól nem zsírosodik (csak 3. nap, ami szerintem normális és másnál is, kivéve akinek száraz, vastagszálú a haja), nem korpásodik, mindenki dicséri milyen puha és szép.
na annyi a lényeg, hogy ha neked kétnaponta esik jól, most kétnaponta, ha naponta -főleg ha rövid- akkor mosd meg minden nap, ha nem tartod nyűgnek. szerintem a frissen mosott haj önbizalmat ad, és az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!