Be lehet lázasodni attól ha valaki napi 3 szor keni élesztővel az arcát és napi 1 szer eszik nyers élesztőt, és mellette semmilyen tápanyagot nem visz be a szervezetébe csak alig?
Figyelt kérdés
Mert belázasodtam az elmúlt 2 éjjel is és másra nem tudok hivatkozni nem vagyok amúgy beteg nem vagyok megfázva semmi csak diétázom valószínűleg le vagyok gyöngülve kissé, és + az élesztő bekavarhatott. Lehetséges? Hányingerem is van néha délelőtti órákban , terhes nem vagyok mert épp most van meg a menstruációm is.2012. szept. 2. 10:19
1/1 anonim válasza:
jézus, egyél! persze hogy be lehet lázasodni ettől, teljesen legyengül a szervezeted, a legkisebb betegség ellen sem tud védekezni! Örülj hogy ennyivel megúsztad és kezdj el normálisan étkezni akkor is ha diétázol (zöldségek, ok fehérje, teljes kiőrlésű dolgok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!