Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17/Lány vagyok és kezd középen...

17/Lány vagyok és kezd középen a hajam ritkulni. Olyan szer, sampon gyogynövény ajánlani amitől jóval sűrűbb és hosszabb lesz a hajam?

Figyelt kérdés
Töredezett és száraz is a hajam de most még a fejem tetején(hogy étehető legyek) középen kezd kevesebb ritkább lenni a hajam ! szeretném hogy szép dús és hosszú legyen !!! mit tegyek használtam egy darabig a ricinus olajat de avval meg az volta a baj hogy nagyon zsíros lett tölle a hajam és már minden nap meg kellet mosam...szval léci irjatok vmit! :) köszi
2012. aug. 23. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Azonnal menj el orvoshoz!!!

Lehet valami sokkal súlyosabb bajod van! Az extrém hajritkulás ált. leukémia, rák előjele. Szóval előbb irány a doki!!!!

2012. aug. 23. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Bánfi hajhullás elleni sampon, balzsam, hajszesz bevált. Olcsó és jó. Régóta piacon van, sokat használják. Gyógynövények vannak benne, ami jót tesz a hajnak.
2012. aug. 23. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
*sokan
2012. aug. 23. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön halálra rémülni! :) De feltétlenül menj el a háziorvosodhoz. Egy vérvételből sok minden kiderül. Lehet, hogy elküld endokrinológushoz vagy valamilyen más dokihoz, mert elképzelhető, hogy hormonális problémád van. De az is lehet, hogy csak javasol valami vitamint. De egy biztos mindenképpen menj el orvoshoz, ne kísérletezz magadtól gyógyszerekkel meg házi praktikákkal.
2012. aug. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!