Van egy pár anyajegyem szeplők pigmentfoltom szerintetek jo ötlet igy eltávolitani?
anyajegyet nem tudom hogy lehet eltüntetni, de én nem tanácsolom a házi dolgokat, inkább menj el bőrgyógyászhoz, jobb ha szakember csinálja.
Ezzel meg a szeplőket, foltokat el lehet tüntetni: paradicsomot meghámozol, összeturmixolod, kicsi búzadarát beleteszel (csak hogy radírozd is közbe az arcod) és ezzel kicsit átkened az arcod. Nem tudom mennyire hatásos, én nem próbáltam ki, de egy barátnőm ezzel kenegeti az arcát, picit már elmúlt neki. Csodákat ne várj tőle, de tényleg idő után tünteti a szeplőket. :)
A paradicsomnak folteltüntető hatása van, ezért tűnik el a szeplő elvileg. De hogy mennyire hatásos azt nem tudom.
Ezen kívül a citrom és a banán is jó erre a célra.
Itt is mondja Takács Nóra is hogy mire jó a paradicsom. [link] valahogy 2. perctől mutatja hogy kell csinálni és mire jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!