Hogyan lehet eltüntetni a bajszomat?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy barnabőrű vagyok és nagyon látszik. nincs. valami házi praktika? azt csak a kozmetikus tudja eltünetni?2012. aug. 22. 18:57
1/8 anonim válasza:
gyanta veszel otthonra és máris házipraktika
2/8 A kérdező kommentje:
Ok de félek, hogy kipattogok mert nekem nagyok kényes bőröm van. valamivel kiszívatni vagy ilyenek?
2012. aug. 22. 19:06
3/8 anonim válasza:
esetleg csipesz..de szerintem jobban jársz gyantával.
4/8 anonim válasza:
Szijó! A szőkítés is megoldás lehet, hogyha csak azt szeretnéd, hogy kevésbé látsszon. HA meg akarsz szabadulni a szőrtől, mindenképp a gyantát javasolnám, abból is van olyan, amit kifejezetten érzékeny bőrre ajánlanak.
Egy kozmetikus :)
5/8 anonim válasza:
A szőkítéstől még jobban látszana a barna bőrön... mivel attól meg sárga fényes lenne a szőr.
Fogsz egy szemöldökcsipeszt és kiszeded, ez a legkímélőbb, én is így szoktam.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. akkor kozmetikus lesz a vége de szerintem gyanta mert engem a szőke is biztos, hogy zavarna. amúgy én egy 12 éves lány vagyok és már marhára idegesít is meg hát most az osztályból mi.denki abba a korba van, hogy mindenki mindenkit cikiz. és komolyan a hányinger elkap ha a sok szivatásra gondolok ezzel kapcsolatban. és most itt a nyáriszünet és akkor abból se lessz az osztályba cikizés, hogy egyik napról a másikra más vagyok. amúgy a külsőmmel más semmi bajom nincs mert ha megyek az utcaán akkor sokmidenki megbámol bedig nem öltözködök plázapics@ssan mint a többi korombeli hanem rocker vagyok de általában nen szoktam talpig feketében járni szóval nem azért bámulnak. fú ez egy kicsit sok lett de.nembaj. :)
2012. aug. 22. 19:48
7/8 A kérdező kommentje:
3. szemöldökcsipeszes az túl hosszú fájdalom lenne inkább a gyanta. de amúgy tűröm a fájdalmat de a kozmetikus majd valahogy megoldja.
2012. aug. 22. 19:51
8/8 anonim válasza:
olvastam a kommentedet kérdező, és magamra ismertem valamelyest :) szemöldökcsipesszel szoktam én szedni amúgy, első pár szál az fáj, de utána szinte észre se lehet venni, aztán jön a másik oldal, ugyanígy van, először mondjuk gyantáztass, aztán amikor látod, hogy nő vissza, akkor szemöldök csipesszel kiszedegeted :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!