Rengeteg mitesszer van az arcomon amit kozmetikus nem tud eltüntetni mert visszajönnek, érdemes elmennem bőrgyógyászhoz?
úristen mintha én írtam volna, nekem is ilyen dudorok vannak és fényben nagyon ronda.
egyet jegyezz meg ,miteszerre nem jó semmilyen vacak eknőcs szárító, azt ki kell nyomni, a fogkrém is ilyen gyulladt fehér pattira jó mert talán segíti hogy leszáradjon de a miteszer főleg az ilyen dudoros nem fog leszáradni sajnos:(
bőrdoki legrosszabb esetben felfog írni vmilyen hormontartalmú bogyót ami szépen felrúgja a hormonháztartásodat , lehet hogy javul a bőröd állapota de a szervezetednek nem tesz jót és ha nem szeded tovább újra kijönnek.
fu én már annyi mindent kipróbáltam már olvastam rengeteg fórumot ,voltam vérvételen egyéb vizsgálatokon de semmi nem is tudom hogy ilyenkor mit kéne vizsgálni, diétáztam is! megőröülök hogy nem múlik el már a sírás határán vagyok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!