Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullással milye orvoshoz...

Hajhullással milye orvoshoz forduljak?

Figyelt kérdés

Nagyon hullik a hajam, napi 100-150 szál hullik ki, és már minden vitamint szedtem rá. (biovanne, sörélesztő, hairvital komplex, magnezium, vas, stb.) illetve asználtam ricinusolajat is és bánfi hajszeszt is.

Milyen orvoshoz forduljak? Mit kéne tennem?

A vizsgálatokhoz szülők is kellenek, vagy mehetek egyedül is ha 17éves vagyok?

Mennyibe fog ez kerülni? mármint a vizsgálatok. Köszönöm!

2012. aug. 30. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
bőrgyógyászhoz menj. Lesz olyan 5ezer kb. Elmehetsz egyedül is, de hívd fel és kérdezd meg azért.
2012. aug. 30. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Először bőrgyógyász. Ha semmi, akkor endokrinológus.
2012. aug. 31. 21:39
 3/3 Kisvirag27 válasza:

Nekem a fogamzásgátló szedésének abbahagyása után kezdett rettenetesen hullani a hajam és mindent kipróbáltam, amit csak lehetett, semmi nem segített. Még általános vérvételen is voltam, az se mutatott ki semmit :( Végül a neten olvastam utána a PCOS-nek és felkerestem az endokrinológust (saját dokim adott beutalót). Neked is ezt ajánlom, mindenképp menj el, mert ha magas a tesztoszteronod, az hajhullást vagy bőrproblémát is okozhat. Még csak egy hónapja szedem a tablettát, de már vettem észre javulást.

Mielőbbi jobbulást!

2012. okt. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!