Nyuszii. kérdése:
Az E-vitamin jó hajerősítésre vagy inkább forduljak a Revalid; Biovanne; Merz stb. készítményhez ha erősebb, szebb hajat szeretnék?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy elég- e az e- vitamin.
Ha nem akkor melyik szert ajánlanátok?
2012. jan. 2. 15:21
1/4 anonim válasza:
Igen, jó az E-vitamin, de egyél B-vitamincsoportot, cinket, vasat, szilíciumot is mellé és akkor tökéletes lesz. :)
2/4 anonim válasza:
Én most Biovannét szedek, mellé C-vitamint és napi 1 vastablettát ajánlott a patikus. (hajhullás a bajom)
3/4 anonim válasza:
most fogom befejezni a revalidot egy hónapig szedtem (szerintem ennyi is elegendő hogy kifejtse a hatását) 4300 ft a 90 db-os és semmit nem csinált a hajammal csak rosszul voltam tőle párszor elsavasodtam mondhatni
nem fogom újra venni az biztos
biovannét nem merek szedni a vitamint tartalma miatt
(pár hónapja szedtem A vitamin tablettát ami zsírban oldódó ezért sok időre elraktározódik,túlzott mértékben roncsol)
4/4 anonim válasza:
előző vagyok
és még annyit voltam vérvételen és kiderült vashiányos vérszegénységem van ezért szednem kell a vasat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!