Revalid és Biovanne kérdés?
Sziasztok. Sokat olvasom itt Gyakorikérdéseken, hogy ezek a kapszulák dúsítják a hajat. Arra lennék kíváncsi, hogy csak meggátolják a hajhullást vagy valóban még dúsabbá teszik a hajat? Köszönöm a válaszokat előre is.
17/L
Szia!
Szerintem ez mindenkinél más, nincs két egyforma ember, akinek ugyanazt a hatást érik el ezek a vitaminok. :) Igazából mindkettőről hallottam jót is és rosszat is.
Saját tapasztalatom: A Biovanne nekem borzasztóan nem jött be, álmosított, és nagyon furán éreztem magam tőle. (Szédülés, olyan érzés, mintha nem is én lettem volna...kb ilyen félálom.. jajj de rossz volt :D) Aztán abbahagytam és minden újra oké lett. DE! Például a barátnőmnek nagyon jó, már több kúrát is megcsinált.
A Revalidról sajnos nincs tapasztalatom. :(
puszi :)
17/L
Valamelyikről azt hallottam, hogy büfiztet. Én is félek egy kicsit, mert még vashiányos is vagyok szóval valószínűleg ezért hullik a hajam is. De próba szerencse.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!