Gyantázzam a lábamat vagy ne?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy anyukám azt mondja, hogy nem "szedhetem" le a lábamról a szőrt, mert ő is ugyan úgy fejlődött, mint én, és kb egy év múlva vékonyodni fog, és a nagy része ki is fog hullani a szőrnek. Viszont én most szeretném legyantáztatni, és azt szeretném kérdezni, hogy ha most 1 évig gyantáztatom, akkor 1 év múlva még kihullhat ugyan úgy, mint ha hagytam volna, vagy a 2 együtt nem megy? Vagy ti mit ajánlotok? Köszönöm előre is :)2012. aug. 29. 21:25
1/4 anonim válasza:
Hát, én nem nagyon hallottam olyasmiről, hogy csak úgy kikopik a szőr. Beszéld meg anyukáddal, a gyantától ritkulni és gyengülni fog a szőr, és most nagyon zavar, veszíteni nagyon nem veszíthetsz. De szerintem ezt beszéld meg vele, mert ha az engedélye nélkül nekiesel abból nagy veszekedés lehet.
2/4 anonim válasza:
Gyantázd, ha zavar. Egyébként én is 13 évesen kezdtem emiatt kozmetikushoz járni. Az elmúlt fél évben megtanultam cukorgyantát készíteni és egyedül csinálom. Olcsóbb és az eredmény is jobb. Az én anyukámnak soha nem kellett ezzel foglalkoznia. Neki alig van zavaró szőre. Én ha nem irtanám, tuti dzsungel nőtt volna. A gyantázástól viszont tényleg gyengült, ritkult.
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nekem nem tűnsz olyan kisgyereknek írás alapján.
Viszont anyukád nem tudom miről beszél, mert olyan nincs hogy magától elvékonyodik vagy kihullik a szőr, max betegség esetén, de az nem normális. A szőröd nem fog kihullani sose. Gyantázd vagy borotváld ha zavar.
4/4 anonim válasza:
Anyukád irigykedik hogy még fiatal vagy. Egyszerűen hülyeséget beszél. Csináld csak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!