Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Oliva olajat lehet használni...

Oliva olajat lehet használni hajnövesztés ill. hajápolás céljából. Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Növeszteni nem fogja, de ápolni lehet vele. Főleg mosás előtti pakolásnak jó. Önmagában is használhatod, kicsit megmelegíted és felviszed a hajad hosszára (ha száraz a fejbőröd mehet oda is). Rajta hagyod kb. egy órát legalább, majd rendesen hajat mosol. Keverheted pl. tojássamponba is, vagy mézzel, joghurttal, más pakolásokkal. Én olyat is szoktam, hogy ha veszek egy balzsamot, ami nem elég hatásos, keverek bele olajokat és jó lesz.
2012. aug. 27. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Most kentem fel. Tojássárgája + olaj. Kíváncsi leszek az eredményre. Nagyon töredezett a hajam. Revalidot is szedek hátha segít!
2012. aug. 27. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

naná ha beírod ide a keresőbe e kategórián belül egy rakat kérdést kifog dobni és vannak nagyon jó tippek, receptek!

egyébként növesztésre inkább ricinusolajat használj a tövekre,az oliva meg mehet a hajvégre ápolás gyanánt nyílván ez nincs előírva mivel olaj mind2 ápol stb..stb..most nem megyek bele miért de ez így szokás" legalább is nálunk

ahogy én szoktam: a ricinussal jól bekened a hajtövedet majd végig húzhatod a haj többi részén is felcsavarod mehet rá fólia utána törölköző és legalább 2-3 óra hosszát legyen rajta lehet többet is, sőt aludhatsz is így bár én nemszoktam mert kényelmetlen

a másik: felversz két tojást bele egy kanál mézet + egy kis olívaolajat az állagán azért látni fogod, hogy mikor jó rakhatsz bele több mézet is stb... tapasztald ki ezt én kb. 30 percig szoktam hajamon hagyni

ja igen mindkettő szárazhajra viszem fel és nem kell megijedni mert a ricinusnál vagy 2-3x átkell mosni hajad samponnal, hogy rendesen kijöjjön :)

2012. aug. 27. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Régen ricinust használtam de az nem jött be. Semmi változást sem vettem észre. A mézeset majd kipróbálom legközelebb.
2012. aug. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!