Oliva olajat lehet használni hajnövesztés ill. hajápolás céljából. Ha igen, hogyan?
naná ha beírod ide a keresőbe e kategórián belül egy rakat kérdést kifog dobni és vannak nagyon jó tippek, receptek!
egyébként növesztésre inkább ricinusolajat használj a tövekre,az oliva meg mehet a hajvégre ápolás gyanánt nyílván ez nincs előírva mivel olaj mind2 ápol stb..stb..most nem megyek bele miért de ez így szokás" legalább is nálunk
ahogy én szoktam: a ricinussal jól bekened a hajtövedet majd végig húzhatod a haj többi részén is felcsavarod mehet rá fólia utána törölköző és legalább 2-3 óra hosszát legyen rajta lehet többet is, sőt aludhatsz is így bár én nemszoktam mert kényelmetlen
a másik: felversz két tojást bele egy kanál mézet + egy kis olívaolajat az állagán azért látni fogod, hogy mikor jó rakhatsz bele több mézet is stb... tapasztald ki ezt én kb. 30 percig szoktam hajamon hagyni
ja igen mindkettő szárazhajra viszem fel és nem kell megijedni mert a ricinusnál vagy 2-3x átkell mosni hajad samponnal, hogy rendesen kijöjjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!