Leírnátok nekem lépésről lépésre hogy hogyan tisztítja meg az arcom a mitesszerektől a kozmetikus?
Figyelt kérdés
Szóval hogy miket csinál lépésről lépésre például először gőzöli stb... 15/L2012. aug. 24. 15:39
1/2 anonim válasza:
először gőzöl, hogy fellazuljon a bőr és kitáguljanak a pórusok, így könnyebben kijönnek a mitesszerek. Utána bekeni mindenfélével az arcod(hidratáló stb)kicsit masszírozhatja az arcod, utána kinyomogatja a mitesszert(nekem kicsit szokott fájni) és ha végzett bekeni pórus összehúzó krémmel hogy ne maradjon kis lyukacska a kinyomott mitesszer helyén. Nekem legalábbis így csinálja a kozmetikusom:)
2/2 anonim válasza:
Letisztítjuk a bőrt, majd jön egy bőrradír, utána felpuhítjuk gőzzel, majd kitisztítjuk, lefertőtlenítjük, van, aki használ viót, ez egy fertőtlenítő, pórusösszehúzó gép, majd aztán jön egy hűsítő, nyugtató, pórusösszehúzó maszk, majd utókezelés krémmel, esetleg gyógykorrektorral...
Tiniket nem masszírozunk, nem szabad.
Üdv: egy kozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!