Arckezelés kozmetikusnál, mennyi idő alatt gyógyul be teljesen úgy, hogy szép legyen a bőr?
Figyelt kérdés
Elterveztem,hogy megcsináltatom,de közbejött egy nyaralás,3 nap múlva megyek.Addig helyre jön szépen,vagy inkább hagyjam az utánra?2012. aug. 22. 07:59
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és elég sok a miteszerem és pici pattanásaim ,ez számít valamit?
2012. aug. 22. 08:02
2/4 Edit179 válasza:
Ha csak miteszereid van és csak egy két picike pattanás akkor ha ügyes a kozmetikus miután kiszálsz a székből szebbnek kell lenned mint amikor oda mentél, tehát semmilyen sebnek nem szabad látszani. Én régen mindig csak pénteken mertem kozmetikushoz menni, hogy hétfőre begyógyuljon. Most egy nagyon ügyes lányhoz járok, amikor tőle eljövök, meg se látszik, hogy nyomkodva voltam. Ha gondolod megadom az elérhetőségét.
3/4 anonim válasza:
Hát nekem kábé két nap mire elmúlik a piros foltok a fejemről aztán egy hét múlva már szép.
4/4 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire érzékeny a bőröd. Sztem inkább hagyd a nyaralás utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!