Szemöldökproblémák, mit lehet csinálni?!
Figyelt kérdés
Dús, puha, hiánytalan,gyönyörű ívű fekete szemöldököm volt, csak kicsit vastag. Mindenki cseszegetett,hogy szedjem ki, mert így csúnya,én hülye meg nekiestem csipesszel és ész nélkül kiszedtem EGYSZER. És azóta se nőtt vissza egy csomó szál :( ricinusolajoztam meg minden de semmi. Sőt azóta már tisztára kemények a szálak, és göndörek is . Utálom. És ami még nagy problémám: hullik... Nem merem nagyon átfésülni mert minden alkalommal kihullik 3-4 szál :( És úgy vettem észre,azok nem is nagyon nőnek vissza... Mit csináljak? Lehet még valaha szép szemöldököm tetováltatás vagy festés nélkül?:((2012. aug. 23. 16:20
1/5 anonim válasza:
a ricinus olajat mennyi ideig használtad?
én úgy csinálom hogy minden este kicsit kenek fel a szemöldökömre..éjszakára rajta hagyom és reggeli arcmosásnál leöblítem..1 hét használattól ne várj csodát..csináld hónapokig:))
2/5 anonim válasza:
ja és ha megnőtt akkor menj el kozmetikushoz
3/5 A kérdező kommentje:
Figyelj, már 4 hónapja használom... Azért ez szerintem hosszú idő...:|
2012. aug. 23. 16:46
4/5 anonim válasza:
Szemöldökszedéstől nem lesznek ilyen tünetek. Ha hullik akkor az lehet betegség vagy pont a ricinus miatt, mert rengeteg embernek hullik tőle a haja is, nem mindenkinek jó. Hagyd abba a használatát ha még nem tetted meg, aztán várj, ha nem nő vissza a szemöldököd magától 2 hónapon belül akkor menj vizsgálatra nincs-e valami bajod. És ne kenj semmit a szemöldöködre.
5/5 A kérdező kommentje:
Hm,lehet,hogy igazad van /:
Annyi bizonyos,hogy semmi komoly bajom nincs,makkegészséges vagyok, szóval lehet,hogy a ricinustól hullik... De előtte is hullott,volt amikor előtte fájt is a szemöldököm...
2012. aug. 23. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!