Holnap megyek nyaralni és lett rajtam egy nagy pattanás amit ma kinyomtam mert azt hittem jobb lesz, de elkezdett vérezni és seb maradt a helyén. Mi segítene rajta gyorsan?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 11:22
1/3 anonim válasza:
Ne kapard el, és vannak ilyen pattanásra szárítókrémek azzal kend be... de ennél gyorsabb módszert nem tudok mondani :/
2/3 anonim válasza:
Semmiképpen se kapard, emelett (ami nekem beszokott jönni) szappannal (nem tusfürdővel) mosd meg hogy kicsit szárítson rajta, aztán babapopsi krémmel (neugranormon, bepanten.. de inkább előbbi) kend be...ha nincs akkor valamivel ami hámosít :)
csodára ne számíts de ha délután bekened, meg este lefekvés előtt, akkor kicsit fakítja meg leveszi a gyulladást :D
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! (:
2012. aug. 23. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!