Eddig AKNESOL-t használtam, de mivel megszűnt így a VERMIX-el szemezek? Úgyanolyan hatásos? Kérdezem azoktól akik szintén így váltottak! Jól szárít?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 16:29
1/4 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni? Esetleg DM vagy Rossmann?
2012. aug. 22. 16:31
2/4 anonim válasza:
DM-ben lehet kapni, 1500 forint, bioboltokban is láttam már és mintha párszáz forinttal olcsóbb lett volna, érdemes megnézni, ha van ilyen a közeledben.
Nekem anno használt az Aknesol, de nem emlékszem sajnos, mennyi idő alatt, az viszont tuti, hogy megéreztem a hiányát, hosszú hónapokig nem találtam meg a méltó utódot, pedig rengeteg (sokszor irreálisan drága)) szert kipróbáltam. A Vermixet 2 hete használom, az 1. hét után vettem észre először javulást a bőrömön. Nem mondom, hogy már makulátlan az arcom, de sokkal többet segített eddig, mint a többi szer együtt évek alatt. Minden este áttörlöm vele az arcom, reggel pedig lemosom.
Szerintem egy próbát megér, csak természetes összetevőkből áll, és nagyon jó csípésekre is.
3/4 anonim válasza:
Az tényleg jó, hogy természetes, viszont nekem semmit sem ért. Ami vény nélkül kapható és jó az az Akneroxid 5/10.
4/4 anonim válasza:
Én nem ismerem ezt az aknesolt, de ezer százalék, h láttam ma a dmben miközben vermixet vettem. Ott volt mellette a polcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!