Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még nem használtam ilyet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem használtam ilyet, hatásos?

Figyelt kérdés
Létezik tényleg ilyen,hogy esemény előtti tampon??És ha igen pontosan hogyan kell használni meg mennyi védetséget okoz??Természetesen ez mellett még védekeznénk gumival de érdekelne hogy ez mennyire hatásos
2009. dec. 17. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
MI VAN??? ESEMÉNY ELŐTTI TAMPON??? ez most komoly??
2009. dec. 17. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ez most komoly...nem tudom a pontos nevét szval magyarul körűlírtam..nekem azt mondták h előtte fél órával kell feltenni azért gondoltam h vmi tampon féle...
2009. dec. 17. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem a pesszáriumot kevered vele??
2009. dec. 17. 15:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még arról sem azárt szeretnék vmi "felvilágosodást"
2009. dec. 17. 15:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Szóval kedves kérdező.Olyan hogy esemény előtti tampon nincs.A tampon a menstruáció napjaira szoktuk használni.

A pesszáriumról pedig itt egy link,ahol sokat meg tudsz róla.

[link]

2009. dec. 17. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tampon, hanem tabletta vagy kup... és igen esemény elött kell fél oraval használatba helyezni. Nem jelent 100 % os vedettseget, és sztem nem is tul praktikus miutan az a bigyo elolvad... a laghatasosabb vedekezés egyébként az ha nem szexelsz, én ezt ajanlom, minek utan ha még a megfelelő védekezési fajtakkal sem vagy tisztaban, jobb ha egyenlőre otthon olvasgatsz
2009. dec. 17. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmi rosszat nem kérdezett a hölgy, semmi gond nincs azzal, ha valaki nem tudja mi az a pesszárium, sok felnőtt nőnek fogalma sincs róla. Bőven elég, ha ismeri az óvszert, a spermicid szereket, illetve az orális fogamzásgátlókat.

Az esemény előtti tampon valószínű a hüvelytabletta lesz, vagy hüvelykúp, amit én fent spermicidnek neveztem. "Felhasználóbarát" készítmény, mivel nem tartalmaz hormont, hanem spermicidet, tehát spermaölő anyagot. Teljesen praktikus védekezés, azonban tudni kell róla, hogy ameddig nem "gyakorlott" felhasználóról van szó, akkor érdemes alkalmazni kiegészítő védekezést, a megszakítás ebben az esetben tökéletes. Egyébként megsúgom 100%-os védekezés nem létezik, sokan szidják ezeket a spermicideket, pedig semmivel sem rosszabbak, mint az óvszerek vagy a tabletták.

2009. dec. 17. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm főleg az utolsó válaszolónak!:)
2009. dec. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!