Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jó ez így a hajamnak?

Szerintetek jó ez így a hajamnak?

Figyelt kérdés
Szóval a hajam kb 5 centicel a lapockám alá ér. Heti 2x mosok hajat, hetente 1x kókuszolajos hajpakolás egész estére, jól belemasszírozva, tövektől a végekig aztán reggel dupla samponozással megmosom, balzsamozom, utána nyári hajpakolás, lemosom és 2 csepp kókuszolaj a hajvégekre. Nem sok ez így a hajamnak? Kellene valamit változtatnom? Válaszokat köszi

2012. aug. 21. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem sok, ha nem tapasztaltál eddig negatív irányba változást. am a kókuszolaj ugye száraz hajra való?
2012. aug. 21. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké, Igen, én úgy szoktam :) hajpakolásként jó bőven is lehet, ha utána lemosod, de ha már nem akarod utána mosni, akkor csak egy nagyon kicsit, mert zsíros hatású lesz :)
2012. aug. 21. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha szüksége van a hajadnak az ilyen szintű ápolásra, akkor jó.

Nekem a múltkor annyira kiszáradt a hajam (sokat voltam napon, ami kegyetlenül kiszárította az egyébként is száraz hajam), hogy csináltam ricinusolajos-mézes pakolást, amit langyosan felvittem a hajamra. Folpackkal körbetekertem a hajam és törölközőt tekertem köré. 2-3x kicsit rászárítottam a hajamra, és 5 órán keresztül a hajamon hagytam. Utána 2x megmostam a hajam samponnal, balzsamot tettem a hajamra, majd gliss kur pakolást, amit még fél óráig a hajamon hagytam.

Ezzel a hosszas procedúrával valamennyire helyre tudtam hozni a hajam, de még mindig elég száraz. Na mindegy, holnap megyek fodrászhoz, majd ő felfrissíti a hajam. :)

Szóval, ha a hajadnak szüksége van ennyi ápolásra, akkor minden oké. :)

2012. aug. 21. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és leírnád légyszíves, hogy milyen ez a nyári hajpakolás? Akár privibe is írhatod, ha nem akarod ide írni. :)
2012. aug. 21. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hát igen a hajam sajnos nagyon könnyen törik havonta 1-2 cencit muszáj vágatni :| Hát ez ilyen gyors hajpakolás 5 percig kell csak rajtahagyni, és most akciós, 900 ft 200ml szerintem elég jó ár :D oriflames ilyen: [link]
2012. aug. 21. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem sok! De ha az is lenne ártani nem ártasz vele a hajnak!

-egy fodrász-

2012. aug. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!