Hogyan legyen volumenje a hajamnak ha nem szeretném tupírozni, mivel azzal sérülnek a szálak?!
Fejedet hajtsd le, diffúzorral száríts.
Létezik volumennövelő hajpor, elég drága.
Én hintőporozni szoktam, nem feltűnő, mert szőke vagyok. Megemeli a töveket, többnek tűnik az egész hajtömeg. Rásegítek még Pantene lakkal, amit nem csak a tetejére fújok, hanem a haj közé is, eloszlatva.
Mindkettőnél fontos az egyenletes eloszlatás.
Nekem a hintőpor/hajlakk kombó akkor is beválik, ha nem szárítom a hajam, csak hagyom, hogy magától száradjon.
Ráadásul a hintőporozott haj később is zsírosodik.
Nekem az vált be a legjobban, ha lefelé hajtva szárítom egy kicsit a hajamat. Nem szoktam teljesen megszárítani, csak egy kicsit, főleg a tövét. Így lesz tartása a hajamnak. Hétköznapokon ennyi a titkom, így akár 3 napig is szép tartása van a hajamnak. Utána már vagy hajat mosok, vagy ha nincs időm fésűvel bevizezem a hajam tövét lehajtott fejjel megszárítom. Így ismét szép tartása lesz a hajamnak.
Ha fontos eseményre megyek, akkor azért lakkal is fixálom a hajam, biztos, ami biztos. :)
A fodrászom ajánlotta ezt a módszert, tökéletesen bevált. Egy barátnőm pedig úgy csinálja, ahogy az első válaszoló is írta. Ő mondjuk reggel a felső tincseket felcsavarja a nagy hajcsavarókra, majd kicsit rászárít a hajára, hogy átmelegedjenek a tincsek. 15-20 perc múlva kiveszi a csavarókat a hajából és megigazgatja a tincseket, lakkal fixálja a haját és kész is. Ennél a módszernél az a lényeg, hogy minél nagyobb csavarót használj, hiszen nem a göndör haj a cél, hanem, hogy megemeld a hajtőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!