Kecskeméten ismertek olyan fodrászt aki hajcsomózást, vagy hajhosszabbítást csomózással csinál? Ha igen kb ár vagy honlap?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm ha tudtok válaszolni.tudom nehéz kérdés.2009. júl. 23. 22:02
1/10 anonim válasza:
Mintha a Sziszi szépségstúdiónál láttam volna kiírva(Irinyi u.). Holnap arra megyek, s megnézem.
3/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm.
2009. júl. 24. 17:40
4/10 anonim válasza:
Már bocs, de az egy nagy ... ! Úgy tönkre tették a hajamat, hogy le kellett vágatnom nagyon rövidre!!! Legszívesebben én is levágtam volna annak a ... csaj haját, tudja meg, mit is csinált!
5/10 anonim válasza:
Tényleg? Uhh.. Én nem ismerem, csak néha arra szoktam járni, s ott láttam kiírva. De ha így elrontotta a hajadat, én nem fogok még egy hajvágásra se oda menni. Nem mintha veszélyeztetne ez a helyzet, mert van jó fodrászom.
Sajnálom! :(
Első voltam.
6/10 A kérdező kommentje:
pont ezen a héten jöttem haza külföldről,most akartam bejelentkezni ,de akkor nem teszem.köszi az élet és hajmentő hasznos választ.
2009. okt. 25. 11:43
7/10 anonim válasza:
szia:)
ne haragudj, hogy most ennyi idő után írok ide...de szeretném megkérdezni, hogy azóta volt-e hajhosszabbításod kméten?:)
találtál-e vkit, aki megbízható és szépen dolgozik?:)
előre is köszönöm szépen:)
8/10 A kérdező kommentje:
szia,végül megnőtt a hajam és nem kellett.szedtem a revalidot és nagyon jót tett.de a barátnőm elment a batthyány utcára(közepe tájékén) a Virág Erzsihez és nagyon szépre megcsinálta a haját,nagyon jó szakember csak drága.ha kell még info irj.
2010. szept. 6. 12:22
9/10 anonim válasza:
köszönöm, hogy válaszoltál ilyen hamar:)
nagyon örülnék több infonak még a barátnőd fodrászáról, mert kméten alig találtam hajhosszabbítót...neten 1-2 van, de nem tudom mennyire megbízhatóak:$
előre is köszönöm:)
10/10 A kérdező kommentje:
ez az amiket tudok róla,amiket leírtam az előző üzenetemben.ő nagyon megbízható neve meg a címe ott van.többet nem tudok sajna de azért jó szépülést.
2010. szept. 13. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!