Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik azok a pigment foltok?...

Mik azok a pigment foltok? Ugyan az mint az anyajegy?

Figyelt kérdés
( Sok helyen lehet arról olvasni a pigmentfoltok eltávolításáról! De mik is azok a pigment foltok? )
2012. aug. 19. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Pigment foltok.. azaz vitiligok..

A bőr elveszti a pigmentjeit és kifehéredik.. Anyajegyhez max annyi köze lehet hogy anyajegy körül is megtalálhatók :)

nekem van pár és kezelem is őket..lassan, de halványodnak.

2012. aug. 19. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem egészen,mert a pigmentfoltok lehetnek barna színűek.Ilyenkor a bőrben egy helyen felhalmozódnak a pigmentek.
2012. aug. 20. 06:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan! És azokat valahogy el lehet tüntetni? vagy legalábbis halványítani?
2012. aug. 20. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem "vitiligok", hanem pigment foltok. A vitiligo a "betegség" neve.
2012. aug. 20. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát rendesen fehér foltod van?

(ha nem, ha igen, leírom, hasznos lehet)

Én ezeket használom:

- 70%os alkohol + bors(egész bors), egy olyan 6-7 EK.-ba kell kb 40 db borsszem. ezt hagyd egy napig ázni és minden este kenegesd be vele a foltokat egy vattakorong vagy fültisztitó pálca segítségével. hamar beszívja, de NE mosd le max csak reggel, ha kicsit olyan marad! az alkoholt a gyógyszertárba tudod venni 800 ft. extratippként ajánlom hogy tegyél bele 1-2 mk. örölt borsot is.:) 1 hónap után látszódni fog hogy elhalványul.

- canesten oldat. gyógyszertárba kapható. 1000 forint. én ezt reggel szoktam felvinni.

- elocom. ezt a bőrgyógyász írta fel, hetente egyszer alkalmozom.. de nem nagyon hat.:s

- schlüsser só. gyógyszert.ban kaphatod meg ezt szintén. sajnos ez drágább.felénk 1800-2000 ft körül van. a páros napokon 2-t veszek be, a páratlanon 3-t. több fajtája van ennek a sónak, neked a 6os számut kell enned. és nyelv alá kell betenni, majd megvárni míg eltűnik. (ez olyan egy perc.) kicsit keserű és por íze van, de hatásos.:)

- olajfa levél szintén az alkoholos cuccal alkalmazva.

ezt még nem próbáltam, de szeptembertől ő lesz a soros.:)

Egyél sok répát, paradicsomot, és B.vitaminokat.

Ezeket minél hamarabb használd mert elterjednek.

Remélem tudtam segíteni. Ha van valami kérdés írj.:))

2012. aug. 20. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!! Nagyon is sokat tudtál! Biztos elkezdem vmelyikkel!:)
2012. aug. 21. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:

nincs mit.:)

a borsos a legjobb.:))

2012. aug. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!