Ha le akarom szedetni az anyajegyem hová kell mennem?
Mindenképp le akarom szedetni az arcomról a két anyajegyet ( nem picik... ) , mert egyszerűen utálom őket, rettentően idegesítenek, feszélyezve érzem magam. Anyuék eddig nem engedték leszedni, mert milyen szép, szexepil,blabla, de most 17 vagyok már és kiharcoltam, hogy leszedethessem, de azt mondták, oldjam meg egyedül. Mindenképp TB-támogatottan szeretném, nincs pénzem magándokira. Úgy olvastam, hogy először a bőrgyógyászaton megvizsgálják, és onnan kell kérnem valami beutalást a sebészetre.
Valaki tud segíteni?
Köszönöm a válaszokat. Szóval akkor a bőrgyógyhoz is szülő kell? Előre látom, hogy ki fog anyum ezen akadni..
Egyébként örülök, hogy nem hurrogtatok le, rokonoktól mindig azt kaptam, hogy szépek azok ott. Persze, gyönyörűek tényleg, mióta meg vannak le szeretném szedetni, de egyszerűen nem értik meg, hogy ez engem hihetetlenül zavar. Egy heget el lehet tüntetni kozmetikumokkal, akármivel, de az anyajeggyel mégis mit kezdjek?
Nekem már 4 eltünt. Én mondtam a bőrgyógyásznak, hogy belekapok stb. utána küldött a sebészetre időpontért és 0 perc alatt lekapták max.
Teljesen megértelek, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!