Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jelennek meg egyik...

Miért jelennek meg egyik napról a másikra hajszálér végződések a testemen? és pár héten belül barna foltok, amik egyre nagyobbak, elszíneződnek annak elelnére, hogy nem éri a nap, mert ruha alatt vannak?

Figyelt kérdés
nem voltak eddig ott azok a piros pöttyök, sem a barna foltok, a pigmenteknek gyanús színe van, mert dudorosodik, terebélyesedik, kiívül világos belül sötét gyűrű szerű és fordítva, dek orábban máshogay néztek ki, pedig nem is napozok, nincsenek megsérülve, de egy két éve azt mondták az ilyenre h nem rossz indulatú, de azt nem szeretném megvárni

2012. aug. 16. 07:57
 1/7 A kérdező kommentje:

a durva még az, hogy lilás hajszálerek látszanak a mellem alatt két oldalt, kb a lengő bordám felett

nem értem mitől lehetnek azok

másnak is van ilyenje?

ja és még azt szeretném kérdezni, hogy a csíkok, repedések, striák a combról, popsiról eltüntethetők, vagy már örökre ott maradnak?

2012. aug. 16. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem öröklött érgyengeség,sajnos ezen változtatni nem tudsz ahogy a barna foltokon sem,mert ahogy idősödsz egyre több lesz.Nem ártalmas,csak kellemetlen.A csíkok,ha egyszer megjelennek azok is maradnak,a napozás segít,hogy ne látszódjon annyira.
2012. aug. 16. 13:32
 3/7 A kérdező kommentje:
fe hérek a csíkok, szal barna bőrön sztem jobban látszanának
2012. aug. 17. 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Rajtam több mint 10 éve jöttek ki striák és azóta is ott vannak :(

Pedig nem voltam kövér sosem, csak pár kilót szedtem fel. Ezt mára le is adtam, de a csíkok nem tűntek el.

Nem tudom mennyit érne, ha komolyabban ráedzenék.

Ha lebarnulsz, tényleg nem látszik annyira (tapasztalatból mondom; nekem is fehérek)

A másik kérdésedre nem tudok válaszolni, szerintem keress fel egy bőrgyógyászt, az a biztos...

2012. aug. 26. 04:59
 5/7 A kérdező kommentje:

de barnuláskor hogy halványulhat a stria, mikor a stria pont hogy fehér, a fehér csík barna bőrön jobban szembetűnik mint a fehéren nem? nekem így lenne logikus :)

gondolom nem elég rugalmas a bőr és megreped

én is csak 15 voltam mikor megjelentek rajtam, mintha terhességi csíkok lettek volna, előszőr lilás aztán kifehéredett

meg hidegbe is kicsit lilásabb lesz

meg hajszálér tágulatok is vannak rajtam kicsit

sose voltam dagi, olyan 2-3 kiló különbségek voltak ide oda pár hónap v egy év alatt ennyi

anyu szült háromszor, de neki a hasán mégse voltak csíkok, pedig ő is volt vékonyabb, erősebb is, meg már nem huszon éves, jó nagy hasa is volt, mégsem lett neki csíkos, biztos rugalmasabb a bőre

bár furi h egy tizenévesnek kevésbé rugalmas mint egy 30-40 évesnek

lehet több folyadékot is ivott, sose volt az a ráncos tipus amúgy, meg amugysem anyámra ütöttem, inkább apámra, bár ha nő lenne nem tudom lennének e striái, de most neki sincsenek, sztem nem is voltak, talán a karján van egy kicsi, de máshol nem

de ő is régen vékony volt, kövér sose volt, csak izmosabb lett

2012. aug. 26. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt logikus mikor mondták, de mióta barna vagyok, tényleg sokkal kevésvé látszik. Nem mondom, hogy barnák lettek, de talán sötétebb árnyalatúak, azért elfogadhatóbb a látvány.

De nyugi, rengeteg lánynak van, ha jobban megnézed. Vékonyaknak is.

2012. aug. 26. 14:55
 7/7 A kérdező kommentje:
aha, akkor a csíkok is kicsit barnábbak lesznek :)
2012. aug. 30. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!