Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A méz és az olívaolaj tényleg...

A méz és az olívaolaj tényleg jo hajpakolásként?

Figyelt kérdés

2012. aug. 18. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
igen.
2012. aug. 18. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Én hajmosás előtt egy órával egy tojássárgáját, 2-3 evőkanál mézet és érzéssel (eleinte)langyos olivaolajat, aztán amikor az elfogyott akkor sima olajat (langyosat) kevertem össze. egy órát hagyta ma hajamon (ilyen zuhanyzó sapkát raktam magamra és arra még rátekertem egy törölközőt mert a melegtől jobban hat)és javított kicsit a hajam szerkezetén :) nem használtam valami sokszor mert sose tudom mikor mosok hajat meg sokszor el is felejtem hogy kéne ilyet rakjak rá.. de amíg használtam addig pozitív tapasztalataim voltak vele :)
2012. aug. 18. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:

én is kb úgy szoktam, mint kettes, ha gondolod, keverd natúr joghurtba az egészet, hogy krémes legyen, aztán folpackkal körbetekered, hogy ne legyen minden trutyis,

a hajad szép fényes lesz és nem töredezik

2012. aug. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!