Ha rendszeresen epilálom a lábamat és utána leborotválom az olyan mintha nem epiláltam volna?
Nem.
Az epilátor hatékonysága hosszútávon fog érvényesülni.
Az hogy néha leborotválod és aztán pár nap múlva nekiesel az epilátorral, az nem fogja befolyásolni a hosszútávú ritkulást, vagy gyengülést.
Nincs egész évben nyár így nem kell egész évben hip-hop lekapnod ha esetleg egy be nem tervezett esemény miatt meg kell szabadulni tőlük.
Folytasd csak az epilálást; én is lekapom néha borotvával, ha épp véletlen úgy alakul és nincs időm az 1-2 órás procedúrára meg az utána levő "nyugalmi időszakra"!:)
Néha én is lekapom borotvával,de mindig bosszankodok utána mert több szőrt kell utána leszednem epilátorral. Ha csak epilátort használok akkor ritkábban kell szednem.
De hogy most pár alkalommal leszeded borotvával gond nincs,csak annyi hogy legközelebb epilálásnál többet kell dolgoznod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!