Bepanten Plus jó a friss tetoválásra?
Figyelt kérdés
És hány napig kell kenegetni, és fóliázni? ( :2012. aug. 15. 15:37
1/7 anonim válasza:
Igen jó rá, és csak zuhanyozhatsz,de az ekptt is kend be, mert valamennyire lepergeti a vizet :)
De amúgy, ha több eszed lett volna, normális helyre mész tetováltatni, ahol ezeket elmondják.
2/7 A kérdező kommentje:
Elmondták, hogy Bepanten jó rá csak nem tudtam, hogy a Plus is ugyanolyan jó-e... a fóliázásra viszont nem kaptam választ. ^^"
2012. aug. 15. 15:41
3/7 anonim válasza:
fóliázni nem is szükséges, ha nagyon akarod akkor ha mész vhova, otthon ne, szellőzzön inkább. kenegetni bármeddig, 2hét, ha jólesik akkor utána is, de inkább a körömvirágot erőltesd a vége felé.
4/7 anonim válasza:
igen, jó rá a bepanthen plusz.
én 1 hétig fóliáztam, általában addig kell. De ezt te is látni fogod, hogy mikor gyógyult már be. Amikor tudod, hagyd szellőzni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... még egy kérdés az nem baj ha a kenőcstől vagy nemtudom kicsit a festék folyik belőle??
2012. aug. 15. 19:53
6/7 anonim válasza:
Én így kezeltem mind a hatot: popsitörlővel áttöröltem, mert ugye a festék pár napig jön, vékony kémezés, majd fólia. Nekem 2 nap is elég, utána már érzem, hogy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!