Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetoválásra tett fólia alatt...

Tetoválásra tett fólia alatt bepállott a bőröm és büdös. Hogyan "szagtalaníthatom"?

Figyelt kérdés

Szóval. Tegnap előtt tetoválták a felkarom, szépen fóliázgattam is, csak este valahogy elfelejtettem kicserélni, így abban aludtam, amit még délután tettem fel. Reggelre iszonyat pállott büdös lett, le is vettem, szellőztettem, meg most sincs rajta fólia, de mégy mindig hülye szaga van, pedig többször is megmostam, de semmi hatás.

Hogyan tudnám elvenni a szagát úgy, hogy azért az a tetkóm rovására se menjen?

2009. jún. 20. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
körömviràg krém.
2009. jún. 20. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Langyos szappanos vízzel mosd le a karod, de ne dörzsöld. Nekem amikor megcsináltam a tetoválásom azt mondták ezt csináljam. Amúgy meg elég fura, hogy még mindig érzed azt a szagot, mert volt, hogy én sem cseréltem ki rögtön a fóliát, de nekem egyáltalán nem volt semmilyen szaga.
2009. jún. 20. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
mindenkinek a fóliázás a mániája? nekem 3 órát volt rajta fólia, maga a tetováló mondta, hogy az bőven elég. utána letöröltem nedves vattával majd fertőtlenítős bepanthennel kentem 2 óránként. nem kötöttem be, csak utcára nem mentem és 2 éjjel nem feküdtem a hátamra. ha fóliázod az a véres izzadmány állandóan feláztatja a sebet, így nem fog meggyógyulni. majd kiszárad és elmegy a szaga, annak a véres-szövetnedves trutyinak van büdös szaga. az enyém se nem nedvedzett, se nem pirosodott, 1 hét alatt lejött róla a heg-réteg, szépen begyógyult és ma is olyan szép, pedig 1 éves. esetleg kis száraz vattával finomam nyomkodd meg, az felszívja anedvességet. nagyon kevés krémmel kenegesd be, de előtte mindig nedves vattával töröld le finoman. csak ne fóliázd. meglátod meggyógyul.
2009. jún. 20. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem értem én sem hogy minek ez a fólia. Nekem két tetoválásom is van. Külön lett, nem egy időben megcsinálva. És nekem egy percig sem volt rajta fólia!!!! Mindig szabadon volt hagyva. Csak bepathen-el kentem naponta 4-5x. És kész. Megvártam amíg a nagyját beszívja, aztán a felesleget leitatgattam egy papírzsepivel. Nekem azóta is gyönyörű fekete nem kopott meg. Sztem felejtsd el a fóliát!!! És kend be bepanthennel. Az jó lesz!
2009. jún. 21. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért kell a fólia, hogy ne dobja ki a színt a bőr és ne fakuljon meg! Mondjuk az igaz, hogy nem kell sokáig rajta hagyni.
2009. jún. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!