Diane35 vélemény?

Figyelt kérdés
Az Arcom,egyik napról a másikra pattanásos puklis gyulladt lett..:S 6 Antibiotikumot szedtem rá de semmi.. lehet hogy ez a gyógyszer lesz a jó kérlek akinek volt már ilyen az írjon.

2012. aug. 14. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem megoldás. Ki kell deríteni mitől lettél pattanásos és megszüntetni az okát. Ez lehet nem megfelelő étkezés, kaja, üdítő, dohányzás, alkohol, gyulladás máshol pl. rossz fogak, belső betegség, akármi... vizsgáltasd ki. A Diane35 addig hat amíg szeded, drága, és örökké nem szedheted.
2012. aug. 14. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
háziorvos, nőgyógyász, vérvétel, ki kell deríteni az okot, nem véletlenül jelez a szervezeted. Nekem pl. eleve zsíros nagyon a bőröm, semmit nem javított rajta a Diane, pedig 2 évig szedtem.
2012. aug. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!