Roaccutan, Diane35 használnak?
Figyelt kérdés
Csak mitesszeres tágpórusú a bőröm, plusz 1 pattanás menszikor. De zavar, ezek a gyógyszerek a mitesszereket is eltűntetik, elég durvák, ha ilyen áron lesz szép a bőröm, akkor inkább nem kössz...Nektek mi a tapasztalatotok? Megérte?2010. aug. 11. 09:14
1/2 anonim válasza:
A mitesszereim nem tüntek el.A pattanásokból kevesebb volt.
Diane 35 -öt szedtem.Amikor abbahagytam összekuszálta a hormonjaimat és én annyi pattanást még nem láttam mint gyógyszer abbahagyása után.-
2/2 anonim válasza:
Az egyik barátnőm szedte a Diane 35-öt, nem volt kevesebb pattanása tőle, talán a mitesszerein csökkentett valamit a gyógyszer, de hízott tőle 15 (!) kg-ot. Az ő példáján én el sem mertem kezdeni a Diane35 szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!