Diane35 mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
már 3 hónapja gyulladt az arcom már 5 Antibiotikumot szedtem,kenegettem de semmit nem segített.a bőrgyógyász.nőgyógyászhoz küldött el,hogy írassam fel ezt a gyógyszert vele ezt a diane35-őt mert ,hogy ez tuti segít hogy hormonális bajom van már nagyon jó lenne ha elmúlnának,apám meg anyukám nagyon hülyén is viselkednek velem.mert hogy ilyen az arcom,dolgozni sem mehetek,kérlek írjatok róla véleményt.köszönöm:)2012. aug. 13. 22:16
1/10 anonim válasza:
Mindenképp menj el nődokihoz, aki majd csináltat veled hormonvizsgálatot, hogy megállapíthassa, valóban szükséged van-e a Diane szedésére! Ha hormonális problémából ered a pattanásosságod, akkor valószínűleg fel fogja írni. De ha nem, inkább ne mérgezd magad vele feleslegesen! Nekem PCOS-em van, 4 éve szedem. Évente kell kontroll vizsgálatra járnom, mert elég durva gyógyszer, májat eléggé terheli. De szerencsére eddig minden oké, nem is híztam tőle, továbbá elmúltak a pcos-es panaszaim. Előtte volt néhány pattanásom, mára semmi. Mondjuk pár hónapja áttértem a Cypromix-re. Teljesen ugyanaz a hatóanyag, feleannyiba kerül, mint a Diane 35. Semmi változást nem vettem észre, ugyanúgy jó ez is.
2/10 anonim válasza:
Kicsit off! Bocsi utolsó, nálad szőrösödés is volt? Ha igen, akkor elmúlt a gyógyszertől?
3/10 anonim válasza:
Én fél éve szedem már, mára már csak miteszereim maradtak meg néha egy két pattanás előjön, de szemmel láthatóan szebb lett tőle az arcom. Hozzáteszem én nem bőrhibákra kaptam ezt a gyógyszert, nem tapasztaltam semmi különöset a szedése során, csak annyit, hogy elég nagy az étvágyam :S
4/10 anonim válasza:
A szőrösödés nem volt annyira jellemző. Egy-két szőrszál a mellemen, meg az államon. Inkább hasra híztam és kicsit pattanásosabb voltam. A menzeszem pedig teljesen elmaradt. Ezek voltak a tüneteim. De amióta szedem a gyógyszert, azóta minden rendben. Kb. 10 kg-t fogytam, a hasam lapos. Bár a dologhoz hozzátartozik, hogy némi életmódváltáson is túlestem. Kevesebb kenyeret és cukrot eszek, próbálok többet mozogni. Bár nagyon sok rosszat is olvastam különböző fórumokon ezekről a gyógyszerekről. Főleg az abbahagyás utáni időszakra. Voltak akik azt írták, hogy utána minden tünet visszajön. Ettől kicsit félek én is. Egyelőre addig kell szednem, amíg nem szeretnék babát.
5/10 A kérdező kommentje:
Én Már 6 erős Antibiotikumot szedtem,de semmi,ez egyik napról a másikra jött ki rajtam.ma megyek bőrgyógyászhoz.sajnos sztk-ba..:S ott elég bunkók is már sebészeten is voltam hogy felvágják az arcomat,meg hogy majd ki szedik a mandulámat ezek már annyi féle dolgot mondanak..meg ide oda küldenek már elment rá 4 hónapom,abban reménykedem,hogy ez a gyógyszer segíteni fog..:/
2012. aug. 14. 12:16
6/10 A kérdező kommentje:
Meg ma megyek Nőgyógyászhoz is.. remélem felírja,csak nem akarok hízni tőle,így is annyit híztam az utóbbi 3 hónapban. azóta van az arcomon pattanásos puklis gyulladások..:S ezek miatt önbizalmam sincs.de már jo lenne ha valami segítene..:((
2012. aug. 14. 12:19
7/10 anonim válasza:
kedves kérdező!
mindenképp csináljanak hormonvizsgálatot! én évekig szedtem,gyönyörű volt a bőröm,szexelhettem kedvemre, DE MEGBÁNTAM. Kb 3 év után abbahagytam...UNDORÍTÓ ragyás lettem utána!!!! sokkal rondább mint előtte!!! SOKKAL!!!
azokat utána aztán kínszenvedés volt eltűntetni. Amúgy nekem a mezei aloe era,amit leszedtem és rákentem a z arcomra,na az jött be,illetve a napi 2x15 perc bioptron lámpa és másfél havonta kozmetikus.
Ne szedd be szerintem. ja és minden nap cickafarkfű tea.
és a sógornőmnek meg vmi cisztát idézett elő a méhében...
8/10 A kérdező kommentje:
Ma voltam nőgyógyásznál kiesem vizsgált csak úgy felírta 3 honapig.most fogom kiváltani nekem már nagyon csúnya a bőröm..:S remélem segít.. ha kel hónapokig szedem:( csak javuljon már amúgy ez a gyógyszer lehet alkoholt inni és hogyan kel szedni mikor meg jön a menzeszem akkor első nap alig mondott el ez a doki valamit pedig kérdezősködtem..na mind1.. légyszi írjatok,hogy ,hogy is kel alkalmazni és mikor van eredménye hogy végre lehet látni hogy jaj de jo szép az arcom
2012. aug. 14. 18:10
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok,aki nagyon ellene van. a dobozba minden infó le van írva, de ajánlom figyelmedbe a kockázatos részt is. amúgy hamar lesz eredmény,max egy hónap,de ez tényleg nem old meg semmit,csak egy időre úgy tűnik,de amint abbahagyod... én amúgy csak néhány kgt híztam akkoriban,de az is lehet, hogy nem attól
10/10 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm elolvastam minden:) hát elég drága remélem hatékony.majd kíváncsi leszek ha szedem és abba hagyom,mi lesz ha vissza jön akkor újra feliratok ezt a gyógyszer.vagy valami hasonló és akkor 1 vagy 2 évig szedem.. nekem nem az a lényeg hogy utána mi lesz persze az is de addig amíg szedem legyen már szép az arcom. legalább 3 hónapig utána ha lefogy a gyogyszer újra szedem. nekem ennyit meg ér ez a gyogyszer már vagy 4 hónapja Kisem mozdultam a lakásból csak a kórházba,de akkor is le sütött fejjel nagyon rossz érzés,önbizalmam nulla..:( legalább egy kicsit lehessek boldog és szép.:(
2012. aug. 15. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!