Pattanás utáni sebek, foltok, hegek. Hogyan lehet eltüntetni őket?
Figyelt kérdés
Volt egy pár pattanásom, sokszor elkapartam őket, és most a homlokomon van egy pár kráter (nem olyan mélyek) és az orrom környékén néhány piros folt és seb. Hogyan lehetne eltüntetni őket házi praktikákkal esetleg krémekkel ??2012. aug. 10. 12:06
11/17 anonim válasza:
En hasznalom a garnier pure arclemoso gelt es hozza neha a clean&cleartol arcradirt es koptatja a pattanas utani foltokat,hegeim nincsenek de foltjaim igen U zonaban,egy hete csinalom ezt es latvanyosan javult,tovabbra is csinalom addig amig le nem kopnak teljesen.
12/17 anonim válasza:
SZia amerikaban elek es itt nem lehet elesztot kapni, csak teljesen mas fajtatjut.. :( Az eleszto helyett lehetne valami massal helyettesiteni???? Ugyan ezek a panaszaim, csak nekem van egy - jo par, plusz tag porusok. :( Segitseeeeeeeg! koszi
15/17 anonim válasza:
Tudom kicsit elkéstem a kérdésemmel de ha valaki látja és nem felejtette el az megtudná írni nekem hogy ha egy egész kefírt és élesztőt használok és nem fogy el mind egy nap alatt azt több nap is felllehet használni?
16/17 anonim válasza:
Az utolsónak üzenem, hogy kb. 2-3 napig lehet használni, de a harmadik napon már elég érdekes. Én kisebb mennyiséget csináltam és úgyis bőven elég két napra. ;) Nekem viszont sajnos nem vált be :( . Biztos a bőrtípusom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!