Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajba alulra vörös? Jól...

Barna hajba alulra vörös? Jól néz ki?

Figyelt kérdés
Barna hajam van, és szeretnék bele valamilyen színt. Bordós vörösre gondoltam, nem ilyen pirosra... Alul ha befesteném, az vajon jól nézne ki? Esetleg a frufrumba is lehetne egy keveset? Válaszokat... sokaat :)pls

2012. aug. 9. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik
2012. aug. 9. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is barna a hajam, én már befestettem alul vörösre, de nagyon nem látszik.. Úgyhogy ha azt akarod hogy látszódjon szerintem előbb szőkítsd ki.:)

amúgy nekem tetszik.:)

2012. aug. 9. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Unokanővérem padlizsán lilát festetett az aljába, neki az jól nézett ki!
2012. aug. 9. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek ilyen a haja. És nagyon jól áll neki. Meggyvörös hajszínezővel festette be az alját. Szerintem te is csak az alját fesd be, a frufrudat ne. Én egyszer szőkére festettem, és nagyon nem állt jól. :o
2012. aug. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!