Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetnék 1 év vörös után...

Hogy lehetnék 1 év vörös után barnahajú?

Figyelt kérdés
1 évig voltam vörös, most nem tudom eltüntetni körübelül féléve, nem tudtok valami tippet adnii? már a fodrász is próbálkozoztt a hajammal, lenöveszteni nem szeretném
2012. aug. 7. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Vöröset nagyon nehéz eltüntetni. Fodrász is próbálkozott,de nem tudta megcsinálni??? :O Az érdekes lehet.

Általában le szokták szívatni,így szőke leszel és azt festik be barnára és kész is az új hajszín.

Még annyit lehetne csinálni,hogy befested szőkére és pár hét múlva azt barnára. A szőkére mindent lehet festeni.

A vöröset el lehet tüntetni feketével,de a feketére megint nem lehet csak szőkét festeni.

Elég ördögi a kör és eltüntethetetlen szín.

2012. aug. 7. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy elég gyengus így is a hajam ráadásul rövid , szóval emellett nem nagyon merem befesteni szőkére:D de azért köszönöm a választ!:)
2012. aug. 12. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
mindenképp le kell szőkíteni mert a vörös ledobálja a többi színt, vagy átüt és vörös fényű lesz. én is így voltam vele..én feketére festettem át háromszor is és amikor végül leszőkíttettem a lemosáskor tiszta vörös volt a víz
2012. aug. 18. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:
ohh.:( és mennyire ment tönkre a hajad?
2012. aug. 18. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
elég rendesen...ez decemberben volt, a szőkített rész folyamatosan törik le, most a hajam alsó 5 centije még teljesen rom :/
2012. aug. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!