Nagyon csúnyán göndör a hajam, kócos hatása van az egésznek. Mit ajánlanátok rá, mivel lehet szebb?
Nekem is ugyanez volt a problémám. Vasaltam, de szinte 10 perc után máris visszagöndörödött.
Nos, elmentem a fodrászhoz és megcsináltattam a tartós hajegyenesítést. Azt mondják 3 havonta kellene megcsinálni, nehogy visszagöndörödjön. Nekem több mint fél évig bírta/bírja szóval:)
Persze vasalni kell, de tökéletesen megmarad benne!
Nekem bevált, a mai napig. :)
szép göndör hajhabbal lesz. mármint, direkt göndör hajra való hajhabbal. a másik változat, hogy benne kell hagyni a balzsamot, nem kell kimosni, akkor jobban megmaradnak a csigák.
és ne szárítsd hajszárítóval, csak a levegőn. és ne fésüld ki.
én az enyémet úgy szoktam, hogy megmosom, bebalzsamozom, kicsit megfésülöm kefével, meg leginkább az ujjaimmal, és hagyom levegőn megszáradni. ja, törülközővizesen rakok rá göndörítő habot is, ha épp van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!