Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túl 'tömeglányos' a balerinako...

Túl 'tömeglányos' a balerinakonty?

Figyelt kérdés

sokszor hordom balerinakontyba a hajam:

[link]

viszont sok lányon látok fejtetőre felhányt valamit:

[link]

a balerinakonty is 'tömeglányos'?:S

2012. aug. 8. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
múltkor én is láttam pont, de szerintem nem olyan gyakori, meg ha szép igényesen van megcsinálva, az nem ugyanaz, mint az a kócos izé. én max a meleg miatt szoktam hasonlóképpen egy gombócba összegumizni a hajam, de nem a fejem tetejére :D
2012. aug. 8. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
egyaltalan nem, nagyon csinos, noies. de az a 'fejtetore felhanyt valami' undorito.
2012. aug. 8. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
szerintem mindegyik jól néz ki :d
2012. aug. 8. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, rengeteg lányt látok, aki így hordja a haját. Ha hipsterkedni akarsz, javaslom, hogy ne divatblogokon nézelődj. Egyáltalán nem különleges hajviselet a balerinakonty, kis ráfordítással mindenki meg tudja csinálni magának és aki kontyot akar, az bizony ilyet fog csinálni. Attól függetlenül, hogy nem ezzel fogsz kitűnni a többi lány közül, ha szép, akkor figyelemfelkeltő!
2012. aug. 8. 11:20
 5/9 A kérdező kommentje:
mi az a hipster? :'D
2012. aug. 8. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
olyan személy, aki élből hátat fordít azoknak a dolgoknak, amiket sokan szeretnek, legyen az akár hajviselet, öltözködés, zene, bármi ..
2012. aug. 8. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, az, de ha neked tetszik, jól áll, akkor magasból sz*rni rá
2012. aug. 8. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden második lány ilyen balerinakontyba hordja a haját, nekem személy szerint nem tetszik, mamám hordta mindig így a haját régen, nekem ez maradt meg. De nyáron praktikus, az biztos. :)
2012. aug. 8. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak praktikus, főleg a nagy melegben.
2012. aug. 8. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!