Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szalagavatóra milyen haj illik?

Szalagavatóra milyen haj illik?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva lesz a szalagavatóm és nem szeretnék fodrászhoz menni viszont valami nagyon egyszerű de szép és tartós hajat szeretnék otthon magamnak csinálni. Milyen haj illene? Esetleg egy sima göndörítés/hullámosítás elég lesz oda fonás meg feltűzések nélkül vagy az már túl semmilyen? Legszívesebben kivasalt hajjal lennék de azt többen is mondák, hogy nem oda illő...

okt. 31. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Egy sima göndörítés/hullámosítás is elég

Nálunk pl senki nem fog fodrászhoz menni a 13 lányból

Otthon megoldja, vagy egymásnak

Amúgy az egyenes hajjal sem lenne baj. Az is lehet szép

Plusz nagyon extra nem is jó ötlet mert a banketten (ha lesz) akkor úgyis széttáncolod

Milyen lesz a szallagavató ruhád? Nem a kosztüm, hanem amit utána viselsz

Pántos? Pántnélküki? Polóújú? Stb

Illetve milyen hosszú a hajad?

okt. 31. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Tar kopasz, tökéletesen simára lehúzva.
okt. 31. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:

A kivasalt hajjal sincs semmi baj. Odaillő. Főleg ha abban érzed jól magad és az all jól.

A feltuzes meg a konty azert elonyos mert meg fogsz főni. Sportolsz lenyegeben a tancprobak alatt is es a tancok kozben is a helyszinen

okt. 31. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Olyan hajad legyen, ami neked komfortos. Nekem a konty, meg a haj egészének feltűzése sosem jött be, mert nem érzem úgy jól magam. Az is fontos azért, hogy az ember jól érezze magát. Ha te csak göndöríteni akarod, úgy is jó, de egyenesen is hagyhatod.
nov. 1. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Vasalt hajba 1-1 fonat hátul, mindkét oldalon, és esetleg azokra szalag?

Vagy félig feltűzve

Egyébként ha nem kezdesz vele semmit, az is teljesen jó, a te szalagavatód, úgy menj, ahogy neked kényelmes

nov. 1. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
olyat válassz, amit sajátodnak érzel, de egy elegáns viselet. én mindig kiengedve hordom a hajam, úgy hordtam akkor is amikor szalagavatóm volt, annyit csináltam hogy előző nap megmostam.
nov. 7. 00:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot! Tegnap megvolt a szalagavatóm és végül egyenesre vasalva volt a hajam mert így éreztem a legkomfortosabban magam. Nem csak nekem volt így, tehát ez meg is nyugtatott ott.
nov. 17. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél :)
nov. 19. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!